باسلوق ژله اي از شيرينيهاي خوشمزهاي است كه با مواد سادهاي درست ميشود و طرز تهيه آساني دارد.

اگر دنبال درست كردن يك شيريني خوشمزه و آسان براي عيد هستيد، پيشنهاد ما باسلوق ژله اي است. مواد اين شيريني هميشه در دسترس است و بنا به سليقه ميتوانيد با هر طعم و شكلي كه دوست داريد، آن را درست كنيد. طرز تهيه باسلوق خانگي با ژله را در مجله دلتا بخوانيد.
مواد لازم تهيه باسلوق ژله اي :
نشاسته: نصف پيمانه
روغن مايع: يك چهارم پيمانه
شكر: نصف پيمانه
آب سرد: يك و نيم پيمانه
پودر نارگيل: يك پيمانه
ژله: يك بسته
گلاب: ۳ قاشق چايخوري
مغز بادام، گردو و فندق براي تزيين
طرز تهيه باسلوق ژله اي :
نشاسته را با آب سرد مخلوط و خوب هم بزنيد تا در آب حل شود؛ سپس پودر ژله را با طعم دلخواه به آن بيفزاييد.
براي بهتر شدن طعم ژله ميتوانيد آبميوه مربوط به طعم ژله را جايگزين يك ليوان آب كنيد. مثلا اگر ژله با طعم انار انتخاب مي كنيد، از يك ليوان آب انار به جاي يك ليوان آب استفاده كنيد.
وقتي مايه يكدست شد، شكر را به آن افزوده و هم بزنيد.
مايه را در قابلمهاي ريخته و روي شعله ملايم بگذاريد. آن را مرتب هم بزنيد تا ته نگيرد و گلوله نشود؛ سپس كمي گلاب به آن بيفزاييد و به هم زدن ادامه دهيد.
وقتي مواد كمي غليط شد، روغن را اضافه كنيد. دقت كنيد كه در تمام مدت مواد را مدام و با سرعت هم بزنيد تا گوله نشود.
پس از حدود ۴۵ دقيقه هم زدن، وقتي محلول كاملا غليظ شد، آن را از روي شعله برداريد.
پس از خنك شدن مايه باسلوق، مقداري از آن را برداريد و در دست گرد كنيد.
مايه را به هر شكلي كه دوست داريد، ميتوانيد فرم دهيد يا قالب بزنيد.
در كاسهاي پودر نارگيل بريزيد و گولههاي باسلوق را در آن بغلتانيد. ميتوانيد روي باسلوقها را با مغز بادام، گردو و فندق تزيين و سرو كنيد.
اين شيريني را در طعمها و رنگهاي متنوع درست كنيد تا ظرف پذيرايي زيبايي داشته باشيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/30 ساعت: ۱۲ توسط:deltafood :
آش اسفناج غذايي سبك و مقوي است كه با برنج، حبوبات و اسفناج پخته ميشود.

آش اسفناج يكي از آشهاي خوشمزه است كه راحت تهيه ميشود و به برطرف شدن سرماخوردگي كمك مي كند. در اين غذا از سبزي آش استفاده نميشود و سبزي آن فقط اسفناج است. در صورتي كه فصل اسفناج نبود، ميتوانيد از برگ چغندر براي تهيه اين آش استفاده كنيد.
مواد لازم تهيه آش اسفناج :
اسفناج: يك كيلو
برنج: نصف پيمانه
لوبيا چيتي: نصف پيمانه
عدس: يك پيمانه
ماش: نصف پيمانه
پياز: ۲ عدد
سير: ۳ حبه
كشك: يك قاشق غذاخوري
آويشن: يك قاشق چايخوري
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
نعناع داغ به ميزان لازم
طرز تهيه آش اسفناج :
حبوبات را از شب قبل جداگانه خيس كنيد تا بهتر پخته شوند و نفخ آنها از بين برود. در اين مدت يكي دو بار آب آنها را عوض كنيد.
لوبيا را پس از خيس خوردن بپزيد و كنار بگذاريد.
پياز و سير را ريز خرد كرده و با مقداري روغن تفت دهيد تا طلايي شوند؛ سپس با عدس، ماش، برنج و ادويهها به لوبياي پخته شده اضافه كنيد.
براي تهيه اين آش ميتوان به جاي برنج از بلغور گندم يا جو استفاده كرد.
وقتي تمام مواد پخته و برنج له شد، اسفناج خرد شده را به آش افزوده، كمي شعله را زياد كنيد تا حدود بيست دقيقه بجوشد و لعاب بدهد؛ سپس حرارت را كم كنيد و در ظرف را ببنديد تا اسفناج بپزد.
در نيم ساعت پاياني پخت، مقداري نعناع داغ و يك قاشق كشك به آش افزوده، صبر كنيد تا خوب جا بيفتد.
وقتي آش آماده شد، آن را در كاسه بريزيد و با پياز داغ، نعناع داغ، سير داغ و كشك تزيين و سرو كنيد.
در صورت تمايل ميتوانيد گوشت قلقلي درست كرده و هنگام سرو در آش بريزيد تا مجلسي شود.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/30 ساعت: ۱۲ توسط:deltafood :
دسر سوهان بافت نرم و لطيفي دارد و ظاهر آن تقريبا شبيه كاچي است.

دسر سوهان يكي از خوشمزهترين دسرهاي سنتي ايران است. البته اين دسر با سوهاني كه در قم و اصفهان است، تفاوت دارد و مانند آنها سفت نيست. دسر سوهان كالري بالايي دارد و غلظت آن مانند كاچي است. براي آشنايي با طرز تهيه اين دسر خوشمزه با مجله دلتا همراه باشيد.
مواد لازم تهيه دسر سوهان :
زرده تخممرغ: ۳ عدد
آرد سفيد: ۱۰۰ گرم
آرد جوانه گندم: ۳۰ گرم
آب: ۲ پيمانه
زعفران دم كرده: يك سوم استكان
پودر قند: ۳۰۰ گرم
كره آب شده: ۱۰۰ گرم
پودر هل: نصف قاشق چايخوري
پودر پسته و پودر بادام براي تزيين
طرز تهيه دسر سوهان :
آرد سفيد و آرد جوانه گندم را دو بار الك كرده آنها را در كاسهاي ريخته و با آب مخلوط كنيد؛ سپس ۲۰ دقيقه روي شعله ملايم بگذاريد و مدام هم بزنيد تا غليظ شود و رنگ آن تغيير كند. آرد اين دسر نياز به تفت دادن ندارد.
اگر پس از ۲۰ دقيقه رنگ آرد تغيير نكرد، زمان پخت را بيشتر كنيد تا رنگ آن تيره شود.
به جاي كره ميتوانيد از روغن حيواني استفاده كنيد.
در قابلمهاي زردههاي تخممرغ را با پودر قند مخلوط كنيد. كره آب شده را به مواد افزوده و خوب هم بزنيد تا مايه يكدست شود.
اگر پودر قند نداريد، ميتوانيد از شكر آسياب شده استفاده كنيد.
همه مواد را با هم مخلوط كرده، روي شعله ملايم بگذاريد و مدام هم بزنيد. در آخر زعفران آب كرده و پودر هل را به آنها بيفزاييد تا رنگ و طعم خوبي به سوهان بدهد. پس از چند دقيقه كه مواد به غلظت مناسب رسيدند، شعله را خاموش كنيد.
دسر سوهان آماده است، آن را پس از خنك شدن در ظرف سرو بريزيد.
روي دسر را با پودر پسته و پودر بادام تزيين و با چاي سرو كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/28 ساعت: ۱۵ توسط:deltafood :
بادمجان قالبي نوعي غذا با بادمجان و گوشت است كه مانند كيك در قالب تهيه ميشود و شيك و مجلسي است.

بادمجان قالبي غذايي بسيار خوشمزه است كه طعم آن كمي شبيه خورشت بادمجان است. اين غذا ظاهر خوبي دارد و ازاينرو مناسب سرو در مهمانيها است. براي آشنايي با طرز تهيه بادمجان قالبي با مجله دلتا همراه باشيد.
مواد لازم تهيه بادمجان قالبي :
بادمجان قلمي: يك كيلو
برنج: ۲ پيمانه
پياز: ۲ عدد
گوشت چرخكرده: ۲۰۰ گرم
رب گوجهفرنگي: ۲ قاشق غذاخوري
زعفران دم كرده به ميزان لازم
قارچ: ۲۰۰ گرم
كره: ۵۰ گرم
نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه بادمجان قالبي :
براي تهيه اين غذا بهتر است بادمجانها با پوست باشند؛ ازاينرو سعي كنيد از بادمجانهاي قلمي استفاده كنيد.
بادمجانها را با پوست شسته و برشهاي طولي دهيد؛ سپس به آنها نمك زده و سرخ كنيد.
پيازها را نگيني خرد كرده و با مقداري روغن تفت دهيد تا سرخ شود. گوشت چرخكرده، رب، زعفران دم كرده، نمك و فلفل را به پياز داغ افزوده و با هم تفت دهيد.
به جاي گوشت چرخكرده ميتوانيد از مرغ خرد شده استفاده كنيد.
قارچها را ورقهاي خرد كرده، روي شعله ملايم بگذاريد تا آب آن كشيده شود؛ سپس با كره تفت دهيد و كنار بگذاريد.
برنج خيس خورده در آب و نمك را روي شعله ملايم بگذاريد تا آب آن كشيده و نرم شود.
بادمجانهاي سرخ شده را داخل قالب موردنظر بچينيد؛ طوري كه روي هم باشند و مواد داخل آنها ريخته شود.
چون بادمجانها چرب هستند، نيازي به چرب كردن قالب نيست.
نصف برنج را روي بادمجانها ريخته و با پشت قاشق صاف كنيد. قارچ و مواد گوشتي را روي برنج بريزيد و بقيه آن را به مواد بيفزاييد.
لبه بادمجانها را روي مواد بياوريد؛ سپس روي قالب فويل كشيده و آن را در فر كه از قبل گرم كردهايد، بگذاريد.
پس از ۴۵ دقيقه قالب را از فر بيرون بياوريد و وقتي كمي خنك شد، آن را در ظرف سرو برگردانيد.
بادمجان قالبي را با گوجه و انواع سبزيجات تزيين و با ماست و سبزي خوردن سرو كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با نوعي غذا با بادمجان “خوراك رول بادمجان؛ پيشنهاد ويژه براي شام” را مطالعه كنيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/28 ساعت: ۱۵ توسط:deltafood :
سالاد ايتاليايي با پاستا، نوعي سالاد خوشمزه است كه مواد متنوعي دارد.

اگر ميخواهيد يك وعده غذايي خوشمزه و خنك ميل كنيد، پيشنهاد ما سالاد ايتاليايي با پاستا است. اين سالاد خوشطعم كه با پاستا درست ميشود، ارزش غذايي بالايي دارد و مناسب كودكان و نوجوانان است. طرز تهيه سالاد ايتاليايي را در مجله دلتا بخوانيد.
مواد لازم تهيه سالاد ايتاليايي :
پاستا فرمي: ۲۵۰ گرم
سينه مرغ: يك عدد
پياز: يك عدد
ذرت پخته شده: نصف پيمانه
خيارشور: نصف پيمانه
هويج: ۳ عدد
جعفري خرد شده: ۲ قاشق غذاخوري
شويد خرد شده: ۲ قاشق غذاخوري
نعناع خشك به ميزان لازم
ژامبون: ۱۰۰ گرم
فلفلدلمهاي رنگي: يك عدد
سس مايونز: ۳ قاشق غذاخوري
ليموترش: يك عدد
پودر پاپريكا: يك قاشق چايخوري
پودر آويشن: يك قاشق چايخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه سالاد ايتاليايي :
پياز را خلالي و مرغ را خرد كرده و در كمي روغن با هم تفت دهيد. مقداري نمك و فلفل به آن افزوده، با كمي آب بگذاريد بپزد.
پاستا فرمي را به هر شكلي كه دوست داريد، در آب جوش و نمك بريزيد تا بپزد و نرم شود؛ سپس آن را آبكش كنيد.
خيارشور، هويج و فلفلدلمهاي را خرد كرده و كنار بگذاريد.
در كاسهاي آب ليموترش را بگيريد و با سس مايونز مخلوط كنيد. پودر آويشن، پودر پاپريكا، نمك و فلفل را به مواد بيفزاييد و هم بزنيد تا سس آماده شود. براي خوشمزهتر شدن سس ميتوانيد مقدار سس مايونز را بنا به سليقه بيشتر كنيد.
در ظرفي پاستاي آبكش شده را ريخته، مواد خرد شده، ذرت، جعفري، شويد، نعناع خشك و ژامبون خرد شده را به آن اضافه كنيد. سس را روي سالاد بريزيد و با مواد خوب مخلوط كنيد تا به خورد آن برود.
سالاد را يك ساعت در يخچال بگذاريد تا آماده شود.
در صورت تمايل ميتوانيد گوجه گيلاسي يا زيتون سياه به مواد سالاد ايتاليايي اضافه كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/26 ساعت: ۱۶ توسط:deltafood :
فيله سوخاري نوعي فست فود خوشمزه و پرطرفدار است كه معمولا با سيبزميني سرخ كرده سرو ميشود.

فيله سوخاري يكي از محبوبترين انواع مرغ سوخاري است كه با مواد گوناگون و شيوههاي مختلفي درست ميشود. در اين مطلب با مجله دلتا همراه باشيد تا با طرز تهيه فيله سوخاري به شيوهاي خاص آشنا شويد كه در آن براي سوخاري كردن از تخممرغ استفاده نشده است.
مواد لازم تهيه فيله سوخاري :
فيله مرغ: ۵۰۰ گرم
آرد سفيد به ميزان لازم
پودر سير: ۲ قاشق غذاخوري
پودر زنجبيل: يك قاشق چايخوري
پودر پياز: يك قاشق چايخوري
ادويه كاري: يك قاشق غذاخوري
عصاره مرغ: يك بسته
نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه فيله سوخاري :
پودر سير، نمك، فلفل، پودر زنجبيل، پودر پياز و ادويه كاري را در كاسهاي ريخته و با نصف ليوان آب مخلوط كنيد تا يكدست شود.
فيلهها را به مواد آغشته كرده، حداقل ۳ ساعت در يخچال بگذاريد تا مزهدار شوند.
در كاسهاي مقدار زيادي آرد سفيد ريخته و كمي نمك، پودر سير و عصاره مرغ به آن بيفزاييد و با هم مخلوط كنيد. در صورت تمايل ميتوانيد عصاره را حذف كنيد.
فيلهها را يكي يكي از مواد درآورده، ابتدا در آرد بغلتانيد و بلافاصله در آب يخ بيندازيد و سپس با كفگير دو لب از آب در آورده و دوباره در آرد بغلتانيد. اين عمل را دو بار تكرار كنيد.
پس از اين كار، فيلهها را با حجم زيادي آرد در دست به صورت دوراني بماليد تا مخلوط آب و آرد به صورت پولك درآيد؛ سپس ۴ دقيقه در روغن داغ شناور سرخ كنيد. روغن بايد كاملا داغ و شعله ملايم باشد تا فيلهها مغزپخت شوند. دقت كنيد كه فيلهها را بيشتر از دوبار در آب و آرد نزنيد و بيشتر از ۵ دقيقه هم در روغن سرخ نكنيد تا كاملا ترد و برشته شوند.
فيله مرغ سوخاري را با سيبزميني سرخ كرده و سالاد كلم سرو كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/23 ساعت: ۱۴ توسط:deltafood :
شيريني برنجي يكي از شيرينيهاي محلي و متعلق به كرمانشاه است.

شيريني برنجي يا نان برنجي كرمانشاهي بسيار خوشمزه و ترد است و به راحتي ميتوان آن را در منزل تهيه كرد. براي درست كردن نان برنجي حتما از روغن حيواني استفاده كنيد تا طعم اصيل و واقعي آن حفظ شود.
مواد لازم تهيه شيريني برنجي :
آرد برنج: ۳ ليوان
روغن حيواني: يك ليوان
پودر قند: يك ليوان
زرده تخممرغ: ۲ عدد
سفيده تخممرغ: يك عدد
پودر هل: ۲ قاشق چايخوري
گلاب: ۴ قاشق غذاخوري
تخم خرفه يا سياه دانه به ميزان لازم
طرز تهيه شيريني برنجي :
روغن حيواني را در ظرفي ريخته و روي شعله ملايم بگذاريد تا آب شود.
پودر قند را الك و وقتي روغن خنك شد، با آن مخلوط كنيد. زرده، سفيده، پودر هل و گلاب را به مواد افزوده و خوب هم بزنيد.
آرد برنج را الك كرده، آرام آرام تا وقتي كه خمير به دست نچسبد، به مواد اضافه كنيد. آرد زياد باعث ترك خوردن و سفت شدن شيريني ميشود.
خمير را در كيسه فريزر گذاشته، بگذاريد يك شب در جاي خنكي خارج از يخچال بماند.
از خمير به اندازه يك گردو برداشته و در دست گرد كنيد؛ سپس به هر شكلي كه دوست داريد، روي آن مهر بزنيد و تخم خرفه يا سياه دانه بپاشيد.
شيرينيها را در سيني چيده، در فر بگذاريد تا پخته شوند. معمولا ۲۰ دقيقه براي آماده شدن نان برنجي كافي است.
اگر ميخواهيد شيريني برنجي را بدون فر درست كنيد، يك الك در قابلمه گذاشته، آن را روي شعله ملايم گرم كنيد. ظرفي كه شيرينيها روي آن چيده شدهاند، روي الك بگذاريد و در قابلمه را با دمكني ببنديد. پس از نيم ساعت وقتي شيريني بوي خامي نداد، آماده است.
روي نان برنجي تخم خرفه يا سياه دانه پاشيده، آن را سرو كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/23 ساعت: ۱۴ توسط:deltafood :
برياني اصفهان از غذاهاي سنتي و معروف اين شهر است كه با گوشت گوسفندي درست ميشود.
برياني اصفهان درواقع نوعي كباب است كه با نان محلي سرو ميشود. در تهيه اين غذا از دنبه استفاده شده و از اين رو برياني غذاي چربي است.
مواد لازم تهيه برياني اصفهان :
گوشت سردست گوسفندي: ۵۰۰ گرم
دنبه: ۵۰ گرم
جگر سفيد: ۱۰۰ گرم
پياز: ۲ عدد
پودر دارچين: يك قاشق چايخوري
نعناع خشك: يك قاشق چايخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
زعفران دم كرده: يك قاشق چايخوري
خلال پسته و بادام و مغز گردو براي تزيين
طرز تهيه برياني اصفهان :
يكي از پيازها را نگيني خرد كرده و در روغن تفت دهيد تا سرخ شود.
در قابلمهاي گوشت سردست گوسفندي و دنبه را با ۴ ليوان آب روي شعله ملايم بگذاريد تا مغز پخت شوند؛ وقتي گوشت خوب پخته شد، مقداري از آب آن را كنار بگذاريد.
گوشت و دنبه را با هم چرخ كرده، زعفران دم كرده، نعناع خشك، نمك و فلفل را به آن افزوده، مخلوط را دوباره چرخ كنيد.
در قابلمهاي پياز ديگر را نگيني خرد كرده و با جگر سفيد، دو ليوان آب، نمك و فلفل روي شعله ملايم بگذاريد تا جگر بپزد؛ وقتي جگر پخته و آب آن تبخير شد، پياز و جگر را در همان قابلمه تفت دهيد. جگر را هم چرخ كرده، كنار بگذاريد.
گوشت و دنبه چرخ شده را مانند همبرگر شكل داده و روي آن دارچين بريزيد؛ سپس دو طرف آن را در روغن سرخ كنيد.
وقتي برياني آماده شد، آن را روي نان بگذاريد و كمي از آب گوشت كنار گذاشته شده روي نان بريزيد.
مخلوط چرخ شده جگر سفيد و پياز را با خلال پسته و بادام و مغز گردو تزيين و برياني را با پياز و سبزي خوردن سرو كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/21 ساعت: ۱۱ توسط:deltafood :
نان گردويي نوعي نان مقوي و مغذي است كه در صبحانه يا به عنوان ميانوعده مصرف ميشود.

نان گردويي را به راحتي ميتوان در منزل تهيه و تا چند روز در يخچال يا فريزر نگهداري كرد. نان گردويي با پنير، يك صبحانه مفيد يا يك ميانوعده كامل بهخصوص براي كودكان است. طرز تهيه نان گردويي خانگي را در مجله دلتا بخوانيد.
مواد لازم تهيه نان گردويي :
گردو خرد شده: يك پيمانه
آرد: ۲ پيمانه
ماست: يك پيمانه
بيكينگ پودر: نصف قاشق مرباخوري
جوش شيرين: يك چهارم قاشق مرباخوري
نمك: يك چهارم قاشق مرباخوري
شكر: سه چهارم پيمانه
تخممرغ: ۲ عدد
روغن مايع: نصف پيمانه
كدو حلوايي رنده شده: يك پيمانه
كره به ميزان لازم
طرز تهيه نان گردويي :
ابتدا فر را روشن كرده و يك ظرف آب در آن بگذاريد؛ اين كار براي آن است كه داخل فر رطوبت داشته باشد تا نان بهتر بپزد.
گردو را ريز خرد كرده يا در غذاساز له كنيد؛ سپس آن را با كره تفت دهيد و كنار بگذاريد. آرد را ۳ بار الك كنيد؛ سپس جوش شيرين، بيكينگ پودر و نمك را به آن افزوده، دوباره با هم الك كنيد.
در ظرفي شكر، تخممرغ، روغن و ماست را با همزن برقي مخلوط كنيد. كدو حلوايي را رنده كرده و به مواد بيفزاييد. مخلوط آرد، جوش شيرين، بيكينگ پودر و نمك را كم كم به مواد افزوده، و خوب به هم بزنيد. اگر كدو حلوايي دوست نداريد، ميتوانيد آن را حذف كنيد؛ ولي كدو باعث ميشود نان گردويي پفكي و ترد شود.
مايه را در قالب مناسبي كه از قبل چرب كرده و آرد پاشيدهايد، ريخته و در فر بگذاريد. به هيچ وجه تا ۵۰ دقيقه در فر را باز نكنيد تا نان خوب بپزد و خمير نشود.
پس از حدود يك ساعت، نان آماده است. روي آن مقداري گردو يا كنجد پاشيده و سرو كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/21 ساعت: ۱۰ توسط:deltafood :
برگر گياهي به جاي گوشت با لوبيا سفيد درست ميشود و مناسب گياهخواران است.

اگر گياهخواري باعث شده دست از غذاهاي فست فودي برداريد، سخت در اشتباهيد. با مجله دلتا همراه باشيد تا با طرز تهيه يك برگر گياهي خوشمزه آشنا شويد و اين غذاي هيجانانگيز را تجربه كنيد.
مواد لازم تهيه برگر گياهي:
لوبيا سفيد: يك پيمانه
تخممرغ: يك عدد
گوجهفرنگي به ميزان لازم
برگ ريحان: يك چهارم فنجان
سير: ۴ حبه
پودر سوخاري: نصف فنجان
پياز: ۳ عدد
نمك، فلفل و زيره به ميزان لازم
سركه بالزاميك: يك قاشق غذاخوري
روغن زيتون: ۲ قاشق غذاخوري
نان همبرگر: ۴ عدد
خيارشور به ميزان لازم
طرز تهيه برگر گياهي:
يكي از پيازها را در غذاساز بريزيد يا ريز رنده كنيد؛ سپس آب آن را بگيريد.
لوبيا سفيد را چند ساعت در آب خيس كنيد تا نفخ آن از بين برود؛ پس از خيس خوردن آن را بپزيد تا خوب نرم شود.
لوبيا سفيد پخته شده را با سير، نمك و نيمي از پودر سوخاري در مخلوطكن يا غذاساز بريزيد تا به حالت خميري يكدست در آيد؛ سپس آن را نيم ساعت در يخچال بگذاريد تا كمي سفت شود.
سركه بالزاميك، روغن زيتون، برگ ريحان خرد شده، فلفل، زيره و پياز رنده شده را به مايه برگر افزوده، با هم مخلوط كنيد و ورز دهيد. بقيه پودر سوخاري را در بشقابي بريزيد و تخممرغ را در كاسهاي بشكنيد. مايه برگر را ۴ قسمت كنيد. هر قسمت را ابتدا به تخممرغ آغشته كرده و بعد در پودر سوخاري بچرخانيد؛ سپس با دست صاف كنيد.
در تابهاي روغن بريزيد و وقتي داغ شد، دو طرف برگرها را در آن سرخ كنيد. گوجهفرنگي و دو پياز ديگر را حلقه كرده، با سس دلخواه، خيارشور و برگر لاي نان بگذاريد.
در صورت تمايل ميتوانيد هر نوع سبزيجات ديگري كه دوست داريد، در برگر استفاده كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/21 ساعت: ۱۰ توسط:deltafood :
آلبالو پلو از غذاهاي اصيل ايراني است كه بيشتر در مجالس و مهمانيها سرو ميشود.

آلبالو پلو غذايي خوشطعم و ملس است كه هم با مرغ و هم با گوشت قلقلي درست ميشود. با اينكه آلبالو مخصوص فصل تابستان است؛ ولي با فريزري كردن آن، ميتوان در تمام ايام سال اين غذاي خوشمزه را طبخ كرد. طرز تهيه آلبالو پلو مجلسي را در مجله دلتا بخوانيد.
مواد لازم تهيه آلبالو پلو :
برنج: ۴ پيمانه
شكر: ۲۵۰ گرم
آلبالو: ۵۰۰ گرم
زعفران دم كرده به ميزان لازم
طرز تهيه آلبالو پلو:
آلبالو را بشوييد و صبر كنيد تا آب آن گرفته شود؛ سپس هسته آن را بگيريد. اگر هسته گير نداريد، از ني براي درآوردن هسته آلبالو استفاده كنيد.
آلبالوهاي هسته گرفته را در ظرفي ريخته و شكر را لابهلاي آنها بپاشيد. معمولا مقدار شكر نصف مقدار آلبالو است كه بنا به ذائقه ميتوانيد آن را كم يا زياد كنيد.
روي ظرف را بپوشانيد و يك شب در يخچال بگذاريد تا آلبالو آب بيندازد.
آلبالوها را در قابلمه بريزيد و روي شعله ملايم بگذاريد تا جوش بيايد. از زمان جوش آمدن حدود ۱۰ دقيقه آلبالوها را بجوشانيد. در اين فاصله كف روي آن را با قاشق برداريد.
با كفگير سوراخدار آلبالوها را از شربت جدا كنيد؛ سپس ۱۰ دقيقه ديگر شربت را به تنهايي بجوشانيد تا كمي قوام پيدا كند. پس از قوام آمدن، آن را كنار بگذاريد تا خنك شود.
برنج را چند ساعت با آب و نمك خيس كنيد. آن را در آب در حال جوش ريخته و وقتي كمي نرم شد، آبكش كنيد. بهتر است براي آلبالو پلو برنج را كمي زنده آبكش كنيد تا در زمان دم كشيدن شفته نشود.
كف قابلمه تهديگ نان يا سيبزميني بگذاريد. لايه لايه برنج و آلبالو بريزيد تا مواد تمام شوند.
ميتوانيد مقداري از آلبالوي پخته شده را براي تزيين آلبالو پلو نگه داريد.
وقتي برنج بخار كرد، دمكني بگذاريد تا غذا دم بكشد و آماده شود.
وقتي برنج دم كشيد، مقداري از آن را با زعفران دم كرده و شربت آلبالو مخلوط و براي تزيين استفاده كنيد.
آلبالو پلو را بنا به سليقه ميتوانيد با مرغ زعفراني يا گوشت قلقلي سرو كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/19 ساعت: ۱۵ توسط:deltafood :
املت كالباس يكي از املتهاي خوشمزه و پرطرفدار است كه به عنوان صبحانه يا ميانوعده سرو ميشود.

املت كالباس با پنير بسيار خوشطعم و غذايي كامل است. اين غذا را ميتوان بنا به سليقه با انواع ژامبون تهيه كرد. پيشنهاد ميشود براي شروع يك روز پرنشاط و پر انرژي از خوردن اين املت خوشمزه غافل نشويد و حتما آن را امتحان كنيد. طرز تهيه املت كالباس را در مجله دلتا بخوانيد.
مواد لازم تهيه املت كالباس :
ژامبون: ۳۰۰ گرم
تخممرغ: ۴ عدد
پنير پيتزا به ميزان لازم
كره به ميزان لازم
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
پودر آويشن در صورت تمايل
طرز تهيه املت كالباس :
كالباس را در اندازه و شكل دلخواه برش بزنيد. در تابهاي تكههاي كالباس را با مقداري كره تفت دهيد تا رنگ آن تغيير كند و كمي سرخ شود. بهتر است در تهيه اين املت از كره به جاي روغن استفاده كنيد؛ چون در طعم آن تاثير دارد.
در كاسهاي تخممرغها را يكي يكي شكسته، با چنگال خوب هم بزنيد تا يكدست شوند؛ سپس نمك و زردچوبه به آن اضافه كنيد. در صورت تمايل ميتوانيد مقداري پودر آويشن به مواد بيفزاييد.
پنير پيتزا و تخممرغها را روي ژامبونهاي تفت داده شده ريخته و با هم مخلوط كنيد. روي مواد فلفل بپاشيد و در تابه را بگذاريد تا املت پخته شود.
وقتي املت آماده شد، آن را در بشقاب برگردانيد و روي آن مقداري پنير پيتزا بريزيد. در صورت تمايل ميتوانيد موقع سرو املت، به جاي پنير پيتزا روي آن پنير پارمزان بپاشيد.
اين املت را با انواع ژامبون ميتوان درست كرد؛ ولي بهتر است در تهيه آن از ژامبون مرغ استفاده كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك غذاي خوشمزه ديگر با پنير پيتزا “كوكوي مرغ و پنير، غذاي فوري و خوشمزه” را مطالعه كنيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/19 ساعت: ۱۴ توسط:deltafood :
فلفل دلمه اي شكم پر يكي از غذاهاي مجلسي است كه به عنوان پيشغذا يا غذاي اصلي سرو ميشود.

فلفل دلمه اي شكم پر كه شباهت زيادي به دلمه فلفل دلمه اي دارد، با پنير پيتزا و در فر درست ميشود. اين غذا را ميتوانيد با فلفل دلمه اي رنگي درست كنيد تا شيك و خوش آب و رنگ شود.
مواد لازم تهيه فلفل دلمه اي شكم پر :
گوشت چرخكرده: ۵۰۰ گرم
برنج: نصف پيمانه
فلفلدلمهاي به تعداد لازم
پياز: يك عدد
گوجهفرنگي: ۵۰۰ گرم
رب گوجهفرنگي: ۳ قاشق غذاخوري
پنير پيتزا خرد شده: يك پيمانه
نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه فلفل دلمه اي شكم پر :
پياز را نگيني خرد كرده و با كمي روغن تفت دهيد تا طلايي شود. گوشت را به آن افزوده، تفت دهيد تا كمي سرخ شود.
برنج را بشوييد و با نصف ليوان آب، گوجهفرنگي خرد شده، نمك و فلفل به گوشت و پياز اضافه كنيد. حدود يك ربع در تابه را بگذاريد تا برنج پخته شود. وقتي برنج پخت، پنير پيتزا را به مواد بيفزاييد.
سر فلفل دلمه ايها را بريده و دانههاي آنها را بيرون بياوريد. ۵ دقيقه در آب در حال جوش و نمك بگذاريد؛ سپس آبكش كنيد و از مخلوط مواد در آنها بگذاريد. مراقب باشيد فلفلها زياد در آب نجوشند؛ چون شكل خود را از دست داده و وا ميروند. فلفلها را در ظرف مناسب بچينيد و روي آنها پنير پيتزا بريزيد.
در تابهاي رب گوجهفرنگي را با كمي روغن تفت دهيد تا غليظ و خوشرنگ شود؛ سپس سس را روي فلفلها بريزيد.
روي ظرف را با فويل بپوشانيد و آن را ۳۰ دقيقه در فر بگذاريد تا مواد پخته و پنير پيتزا آب شود.
وقتي غذا آماده شد، فويل را از روي ظرف برداريد و روي فلفل دلمه ايها را با برگ جعفري يا ريحان تزيين و سرو كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/19 ساعت: ۱۴ توسط:deltafood :
كرم بروله يك دسر فرانسوي خوشمزه است كه روكش كاراملي دارد.

مواد اوليه اصلي كرم بروله خامه و زرده تخممرغ است. بافت داخلي اين دسر، نرم و كرم مانند و ويژگي اصلي آن، حالت كاراملي سوخته روي آن است. تهيه اين دسر زمان زيادي ميخواهد؛ اما به مزه خوب آن ميارزد.
مواد لازم تهيه كرم بروله :
خامه: ۲ پيمانه
زرده تخممرغ: ۴ عدد
شكر: ۱۰ قاشق غذاخوري
وانيل: يك و نيم قاشق چايخوري
نمك: يك چهارم قاشق چايخوري
شكر براي روي دسر: ۴ قاشق غذاخوري
طرز تهيه كرم بروله :
خامه را با ۴ قاشق شكر، وانيل و نمك در قابلمه كوچكي بريزيد و روي شعله ملايم بگذاريد تا داغ شود. وقتي حبابهاي كوچكي روي خامه ظاهر شد، شعله را خاموش كرده و اجازه دهيد خنك شود.
در كاسهاي زردهها را خوب هم بزنيد؛ سپس ۶ قاشق شكر افزوده، دوباره هم بزنيد تا شكر در تخممرغ حل شود. پس از آن، مخلوط خامه را به مخلوط زرده و شكر بيفزاييد.
مايه دسر را در كاسههاي سراميكي يا پيركس ريخته و حدود سه چهارم هر كاسه را پر كنيد. كاسهها را در سيني فر گذاشته و مقداري آب جوش در سيني بريزيد.
حدود ۴۰ دقيقه طول ميكشد تا دسر آماده شود. زماني پخت كامل ميشود كه كرم حالت فنري داشته و رنگ روي آن يكدست باشد. اگر دسر مانند ژله سفت شده باشد، يعني بيش از حد پخته است. پس از آماده شدن كرم، آن را ۴ ساعت در يخچال بگذاريد. اين دسر را تا ۴ روز ميتوانيد در يخچال نگه داريد.
براي سرو، دسر را از يخچال بيرون آورده و روي هر كاسه يك قاشق چايخوري شكر بپاشيد. فندك مخصوص را به طور چرخشي با چند سانت فاصله روي سطح دسر حركت دهيد تا حالت كاراملي و سوخته بگيرد. اگر فندك مخصوص نداريد، كاسهها را در سيني فر گذاشته و شعله بالاي فر را روشن كنيد. وقتي روي دسرها حالت سوخته پيدا كرد، آنها را بيرون آورده و پس از خنك شدن سرو كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/16 ساعت: ۱۳ توسط:deltafood :
اشكنه از غذاهاي قديمي ايراني است كه در گذشته در روزهاي سرد سال يا زمانهايي كه غذاي بدون گوشت مقوي ميخواستند، طبخ ميشد.

اشكنه در واقع نوعي خوراك است كه انواع گوناگوني دارد و در هر شهري به يك شكل تهيه ميشود؛ البته نوع رايج اين غذا اشكنه پياز است كه با سيبزميني و تخممرغ درست ميشود.
مواد لازم تهيه اشكنه :
پياز: ۲ عدد
سيبزميني: ۲ عدد
تخممرغ: ۲ عدد
شنبليله خشك: ۲ قاشق غذاخوري
آرد گندم: يك قاشق سوپخوري
رب گوجهفرنگي: يك قاشق غذاخوري
كره: ۱۰۰ گرم
نمك و زردچوبه به ميزان لازم
طرز تهيه اشكنه :
پياز را خرد كرده و با كره سرخ كنيد تا طلايي شود؛ سپس شنبليله خشك را كه از قبل در آب خيس كردهايد، به پياز داغ افزوده و با آن تفت دهيد.
در كاسهاي آرد را با مقداري آب حل كنيد تا رقيق و يكدست شود. مراقب باشيد آرد گوله گوله نشود. آرد رقيق شده را با نمك، زردچوبه و رب گوجهفرنگي به پياز و شنبليله بيفزاييد.
سيبزمينيها را پس از پوست گرفتن، نگيني خرد كرده و با مقداري آب به مواد اضافه كنيد. در قابلمه را ببنديد تا سيبزمينيها با شعله ملايم بپزند. وقتي غذا آماده شد، دو عدد تخممرغ را در كاسهاي شكسته و با چنگال هم بزنيد تا حالت چسبندگي آنها از بين برود و خوب رقيق شود. بعد همين طور كه مواد در قابلمه در حال جوشيدن هستند، تخممرغها را افزوده و سريع هم بزنيد تا كاملا يكدست شوند. پس از ۵ دقيقه زير شعله را خاموش كنيد.
در صورت تمايل ميتوانيد تخممرغها را در قابلمه بشكنيد. در اين صورت اصلا مواد را هم نزنيد تا تخممرغها درسته پخته شوند.
اشكنه را در كاسه مناسبي بريزيد و با نان سنگك، سبزي خوردن و ترشي سرو كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/16 ساعت: ۱۳ توسط:deltafood :
ديگچه مشهدي دسر معروف استان خراسان است كه بيشتر به عنوان نذري درست ميشود. اين دسر را به راحتي ميتوان در لبنيات فروشيهاي استان خراسان پيدا كرد.

ديگچه مشهدي كمي شبيه شير برنج است؛ ولي از آن خيلي غليظتر و جا افتادهتر است. اين دسر بايد خوب پخته شود تا جا بيفتد و مانند برنج دم بكشد. ديگچه را بنا به سليقه ميتوان با زعفران يا به صورت دو رنگ تهيه كرد.
مواد لازم تهيه ديگچه مشهدي :
برنج: يك پيمانه
شير پرچرب: ۲ ليتر
شكر: يك و نيم پيمانه
آب: ۲ پيمانه
گلاب: نصف پيمانه
هل: نصف قاشق چايخوري
كره: ۵۰ گرم
زعفران دم كرده در صورت تمايل
دارچين، پودر پسته، خلال بادام و گل محمدي براي تزيين
طرز تهيه ديگچه مشهدي :
برنج را از چند ساعت قبل خيس كرده و آن را با دو پيمانه آب در قابلمه بريزيد. قابلمه را روي شعله متوسط بگذاريد تا آب برنج كشيده شود؛ سپس شير را اضافه كنيد. حتما شير بايد پرچرب باشد؛ اگر شير كم چرب بود، دو قاشق خامه در آن بريزيد.
وقتي ديگچه خوب پخت و كمي غليظ شد، شكر را بيفزاييد؛ پس از اينكه شكر حل شد، كره، هل، گلاب و در صورت تمايل زعفران دم كرده را اضافه كرده و دوباره هم بزنيد.
در آخر، ديگچه را مانند برنج ۲۰ دقيقه روي شعله كم دم كنيد؛ سپس آن را در ظرف مناسب يا قالب دلخواه بريزيد.
دسر را چند ساعت در جاي خنك بگذاريد تا خودش را بگيرد. روي ديگچه را با دارچين، پودر پسته، خلال بادام و گل محمدي به شكل دلخواه تزيين كنيد. پس از خنك شدن ميتوانيد دسر را برش بزنيد.
طرز تهيه ديگچه مشهدي به شيوه ديگر :
ديگچه را حدود ۴۰ دقيقه بگذاريد دم بكشد تا ته ديگ آن طلايي شود. شعله را خيلي كم كنيد تا ته آن نسوزد. سپس بگذاريد ديگچه خنك شود. بعد آن را مانند ته چين در ديس برگردانيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/16 ساعت: ۱۲ توسط:deltafood :
خرما پلو يك غذاي اصيل اهوازي است كه به دليل داشتن خرما، بسيار مقوي است و با گوشت چرخ كرده يا مرغ درست ميشود.

خرما پلو يك غذاي شيرين و مجلسي جنوبي و مناسب كساني است كه به غذاهاي شيرين علاقه دارند. اگر براي اولين بار است كه اسم اين غذا را ميشنويد، با مجله دلتا همراه باشيد تا با طرز تهيه خرما پلو آشنا شويد.
مواد لازم تهيه خرما پلو :
برنج: ۴ پيمانه
سينه مرغ: ۵۰۰ گرم
پياز: يك عدد
خرما: ۲۰۰ گرم
زعفران دم كرده به ميزان لازم
نمك، فلفل و ادويه به ميزان لازم
كره: ۱۰۰ گرم
كشمش پلويي، زرشك، خلال پسته و خلال بادام براي تزيين
طرز تهيه خرما پلو :
خرماها را برش زده و هسته آنها را جدا كنيد. در تابهاي مقداري كره ريخته و خرماها را در آن تفت دهيد تا سرخ شوند.
برنج را چند ساعت در آب و نمك خيس كنيد؛ سپس در آب در حال جوش بريزيد و وقتي برنج كمي نرم شد، آن را آبكش كنيد. برنج را روي شعله ملايم بگذاريد تا دم بكشد و آماده شود. بهتر است از سيب زميني براي تهديگ استفاده كنيد.
پياز را خرد كرده و با روغن تفت دهيد تا سرخ شود. تكههاي مرغ را با نمك، فلفل و ادويههاي دلخواه به آن افزوده، تفت دهيد تا مرغ طعم بگيرد و سرخ شود.
پس از سرخ شدن، شعله را كم كنيد و در تابه را ببنديد تا مرغ مغزپخت شود. زمان دقيق پخت بستگي به سايز تكههاي مرغ دارد.
برنج را پس از دم كشيدن و آماده شدن، در ديس بكشيد و خرما و مرغ سرخ شده را لابهلاي آن بريزيد. در آخر روي غذا را با كشمش پلويي، زرشك، خلال پسته و خلال بادام تزيين كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/16 ساعت: ۱۲ توسط:deltafood :
نان دارچيني از نانهاي خوشمزه خانگي است.

نان دارچيني از نانهاي مقوي و خوشمزهاي است كه در وعده هاي صبحانه و عصرانه مصرف ميشود. اين نان طبع گرمي دارد و مناسب روزهاي سرد سال است. نان دارچيني با مايه خمير درست شده و ماندگاري زيادي دارد.
مواد لازم تهيه نان دارچيني :
مايه خمير: يك قاشق غذاخوري
شير ولرم: نصف پيمانه
شكر: ۶۰ گرم
آرد: ۳۵۰ گرم
نمك: يك چهارم قاشق چايخوري
كره: ۱۰۰ گرم
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
مواد لازم تهيه لايه مياني :
كره: ۷۰ گرم
دارچين: يك قاشق سوپخوري
شكر: ۵ قاشق سوپخوري
كره براي رومال كردن به ميزان لازم
طرز تهيه نان دارچيني :
مايه خمير را با شير ولرم و يك قاشق از شكر خوب مخلوط كنيد؛ سپس آن را ۱۰ دقيقه كنار بگذاريد تا عمل بيايد.
آرد را دو بار الك كرده و با نمك و بقيه شكر مخلوط كنيد.
كره و زرده تخم مرغ را با همزن تركيب كرده و با مايه خمير عمل آمده به مخلوط آرد بيفزاييد.
خمير را خوب ورز دهيد تا منسجم و يكدست شود؛ سپس آن را يك ساعت و نيم كنار بگذاريد تا استراحت كند.
براي مواد مياني، كره، شكر و دارچين را با هم مخلوط كرده و كنار بگذاريد.
خمير نان را باز كرده و روي آن كره آب شده بماليد؛ سپس از مواد مياني روي تمام سطح آن بريزيد. و از جهت عرض آن به صورت نوارهاي دو سانتي برش بزنيد و از دو سر نوار خمير را رول كنيد.
رولهاي نان را ۲۰ دقيقه در فر بگذاريد تا آماده شوند؛ پس از پخت، آنها را از فر بيرون آورده و با برس روي رولها كره آب شده بماليد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك نان خانگي خوشمزه ديگر ” نان شيرمال خانگي “ را مطالعه كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/16 ساعت: ۱۱ توسط:deltafood :
طرز تهيه لازانيا بدون فر را در مجله دلتا بخوانيد.

لازانيا يكي از خوشمزهترين غذاهاي دنياست و كمتر كسي آن را دوست ندارد. اين غذا به روشهاي مختلفي تهيه ميشود؛ لازانيا داخل فر، لازانيا داخل ماكروويو و لازانيا بدون فر. لازانيا بدون فر مناسب زماني است كه به اجاق گاز فردار دسترسي نداريد. در اين صورت ميتوانيد لازانيا را داخل تابه و روي شعله ملايم گاز بپزيد. طرز تهيه لازانيا بدون فر ساده است، اما ريزهكاريهايي دارد كه با رعايت آنها، يك لازانياي خوشمزه خواهيد داشت.
مواد لازم تهيه لازانيا بدون فر :
گوشت چرخكرده: ۳۰۰ گرم
پياز: يك عدد
فلفل دلمهاي: يك عدد
قارچ: ۲۰۰ گرم
پنير پيتزا به ميزان لازم
لازانيا: يك بسته
رب، نمك و فلفل به ميزان لازم
سيب زميني به ميزان لازم
مواد لازم تهيه سس بشامل :
آرد سفيد: ۲ قاشق غذاخوري
شير: يك و نيم ليوان
كره: ۳۰ گرم
طرز تهيه لازانيا بدون فر :
ابتدا سس بشامل را درست كرده و آن را كنار بگذاريد. براي اين كار، آرد را با كره كمي تفت داده و در آن نمك و فلفل بريزيد. شير گرم را در مواد ريخته، مدام هم بزنيد تا مثل ماست غليظ شود.
در تهيه لازانيا حتما از سس بشامل استفاده كنيد، چوت بافت غذا را نرم ميكند.
پياز را نگيني خرد كرده و با روغن كمي تفت دهيد تا نرم و طلايي شود.
فلفل دلمهاي را هم نگيني خرد كرده و با گوشت به پياز سرخ شده افزوده و تفت دهيد.
قارچ را ورقهاي خرد كرده و با نمك، فلفل، ادويه و رب به مواد بيفزاييد.
در قابلمه آب را جوش آورده و در آن نمك و روغن بريزيد. ورقههاي لازانيا را در آب جوش بيندازيد و پس از ۱۰ دقيقه با آب سرد آبكش كنيد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك لازانياي خوشمزه ديگر ” لازانيا اسفناج و پنير، طعمي خاص و متفاوت “ را مطالعه كنيد.
كف تابه دوطرفه را چرب كرده و سيب زميني حلقه شده در آن بچينيد.
سيب زمينيها براي اين است كه لازانيا به كف تابه نچسبد.
روي سيب زمينيها ورقههاي لازانيا بگذاريد. سس بشامل، پنير پيتزا و مواد گوشتي را روي لازانيا ريخته و به همين ترتيب لايهها را پر كنيد.
سس بشامل را روي اولين و آخرين لايه هم بريزيد. اين كار براي خشك نشدن لازانيا است. روي آخرين لايه پس از سس بشامل، پنير پيتزا بريزيد.
تابه را روي شعله ملايم بگذاريد؛ پس از نيم ساعت لازانيا آماده است.
اگر خواستيد اين لازانيا را در تابه معمولي كه دو طرفه نيست درست كنيد، حتماً دمكني بگذاريد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/6 ساعت: ۱۶ توسط:deltafood :
طرز تهيه قليه ميگو جنوبي را در مجله دلتا بخوانيد.

قليه ميگو يكي از خورشتهاي لذيذ و محبوب جنوبي است كه در خوزستان، بوشهر، فارس، هرمزگان و … درست ميشود. طبخ اين خورشت شبيه قليه ماهي و مانند آن ترش و تند است. قليه ميگو هم با نان و هم با برنج سرو ميشود.
مواد لازم تهيه قليه ميگو :
ميگو: يك كيلو
پياز: يك عدد
سير: ۳ حبه
تمر هندي: يك بسته
رب گوجه فرنگي: يك قاشق غذاخوري
گشنيز: ۲۰۰ گرم
شنبليله: ۸۰۰ گرم
آرد: يك قاشق مرباخوري
فلفل قرمز، پودر گشنيز، زردچوبه و ادويه كاري به ميزان لازم
طرز تهيه قليه ميگو :
يك بسته تمر هندي را در دو ليوان آب حل و سپس از صافي رد كنيد.
سير و پياز را نگيني خرد كرده و با كمي روغن تفت دهيد تا سرخ شوند؛ سپس فلفل قرمز، پودر گشنيز، زردچوبه و ادويه كاري را به آن بيفزاييد.
اين غذا به نمك نيازي ندارد، چون تمر هندي به اندازه كافي شور است.
سبزي را ريز خرد كرده و جداگانه سرخ كنيد؛ سپس آن را با يك قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي و تمر هندي صاف شده، به مواد اضافه كنيد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك غذاي تند و تيز ” پلو مكزيكي، غذاي تند و رنگين “ را مطالعه كنيد.
يك قاشق مرباخوري آرد را با مقدار كمي آب سرد حل كرده و با دو ليوان آب جوش به خورشت بيفزاييد.
پس از اينكه خورشت جا افتاد و غليظ شد، ميگوها را در آن بريزيد. پس از نيم ساعت قليه ميگو آماده است. برخي ميگو را جداگانه تفت ميدهند و بعد به خورشت اضافه ميكنند. اين كار باعث سفت شدن ميگو ميشود و نبايد انجام داد.
اين غذا را با رب انار هم ميتوان درست كرد. براي تهيه قليه ميگو با رب انار ، به جاي تمر هندي از رب انار استفاده كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/6 ساعت: ۱۵ توسط:deltafood :